недеља, 4. јануар 2015.

ЃЕРДАНИ СО СОНИШТА

...да се има сон не е погубност.
да се има сон е пола завршена работа...
ако не и цела.
позицијата на сонувач
е позиција на создавач.
каков ти е сонот таков си ти...